May 4, 2009

coba

Coba lah mengerti...

diz song i dedicate to one dat i love much...


"Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau mula mendapatkan aku
Itulah aku padamu..."


"sebagai SAHABAT, aku SAYANG pd mu"


Pia: overall lagu ni sgt2 best n menyentuh hati, tp part tu yg penting wat pia smlm.sbb ms tgh sedih. layan sgt prsn, rasa kena je lagu nie...urm, best kan??? actually, lagu ni pia nk post smlm lg. sbb ada sesuatu yg melanda. tp skrg.. dh ok. mybe pia silap. silap buat penafsiran dn mgkn terlalu mengikut kata hati. pepon, pia ada satu lagi utk ditujukn buat dia... lagu apa???rahsia.=p. lagu yg sgt isimewa... moga dia kn mengerti....insyaALLAH.



5 comments:

stunning_soul said...

ye la.. nk respon a ni..andaian bole meroskkn hidup..gud luck 4 ur final exam..

ixora said...

org pn ske lagu nih...best2..hehe...

nyway, gud luck exam..jgn duk main2...blajo ler!

.GadisManis. said...

stunning soul:
tenx la sbb respons...betul tu, andaian juga mnimbulkn sykwasgka ork..xleh2.
tenx,u 2..gud luck


ixora:
best ork, mynth hati...ye, tenx gak akak kite.tp mls r study..xtau bkpe.igt kmpg je...hi3.tu byk men2...

nadia nazifah said...

hi pia!

found yours too. heee padalah mmg la sbb pia dah comment kat nadia punye blog. hoho

anyway, happy blogging!

.GadisManis. said...

hye also to nadia...

yup, mari sm2 gebang kt cn lak

keep writing ok...=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)