Jul 17, 2010

awak nakal sangat. tak boleh nampak BUNIAN.

Padahal intip aku, kata ada bunian. eleh. tahu je ye apa aku buat kat sini eh? eh kau, kenapa intip aku? lempang laju-laju nak? kalau aku ada update status pasal tu kat mukabukulaliku tu tak apa lah juga, ni tak adalah pula aku menayangkan apa-apa yang aku buat tu...



haihh, katanya dia bukan di tanjung malim semalam. habis, macam mana tahu? mesti ada spy, atau mata-mata. memang ramai kawan dia sini pun.. tapi mana satu? ha, itu yang kita nak tahu... jadi, macam mana kita nak tau, kita tanya dialah, kan?


[mesej berbunyi begini]

S: awak pasang spy saya ye...siapa tu...
M:Orang bunian. awk tak bolah nampak dia...huhu....sebab awak nakal sangat...hehe.



banyaklah kau punya bunian. kalau ada, bak aku satu, aku pergi hantar kat kau sekali, nak?tengok kau pula buat apa, dan hantar report, boleh? cess, main-mainkan aku ye, ingat aku budak darjah duaye kome...tak apa, ada jet, ada kapal encik M...




Notabulan:
Perangai loyar buruk dia makin menjadi-jadi... lempang laju-laju nak, encik M?

2 comments:

.::wanie::. said...

mai ai tolong lempangkan hahaha

eijiazazee said...

cuba cek btl2..
kot2 mmg ada ke orgnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)