Jun 25, 2010

contest anda phothogenik


[yang baik hati anjurkan contest : yeyen a.k.a izyan izzaty]


[ contoh yang photogenik & gergous : yeyen]



kena tag lagi.dek peri pia dan dini. tak apa, tag lah banyak-banyak, aku suka... aku suka. betapakah, berapa banyakkah, begitukah photogeniknya aku ni sehingga menjoinkan diri? hakhak. gila punya ayat lah. tak ada hal... genik tak genik, itu tak penting. yang penting, memeriahkan contest. tapi aku rasa memang photogeniklah aku ni. sebab apa? sebab dalam gambar memang genik gila, kat luar, haprak. hak hak.




[ni gambar pertaruhan...super ekslusif.hakhak]

kenapa gambar ini?

kenapa saya suka gambar ini? sebab dia best...hakhak.sebab aku konon-konon senyum biar pipi kembung, lepas tu mata jeling, dan pegang bunga putih. yang penting, jari membulat di mata tu paling best. unik. selebihnya, sebab gambar ini memang genik.hakhak.



gambar ni aku tangkap masa shoot konon-kononnya untuk koleksi gambar mysoffya. geli gelemang aku tengok gambar-gambar aku weh time tu. yang ni aku rasa boleh tahan geli sikit lah... (bukan geli ketiak, ye.)
edit sebab rajin guna PS sekarang sampai semua rasa nak kerat-kerat.blog ni pun rasa nak kena punggah juga ni nanti. tiba-tiba rasa menyampah dengan header semua lah (konon-konon mahir sikit konon...)



nak join? tak nak? nak tak nak, aku nak tag kau supaya join... kamu ialah :

.cik arnab
.kak liza
.meniti senja aka ceroi
.white girl
.mariam ogawa
.sugar2
.suraiza
.shafie
dan kau...kau (sesiapa yang nak joinlah...join je...)



apa tunggu lagi...dekat dah tarikh tamat iaitu 30 jun. makanya, anda wajib menyertai contest ini sekarang!prasyarat dan syarat, sila jejak blog cik yeyen aka izyan izzaty sekarang! sebab dia cakap hadiah dia menarik wohh...:D




cik bulan:


cekodok monster is feeling well...:P

eh, kalau lelaki sama lelaki bergaduh, apa perlu kita buat? harus hantukkan kepala mereka ke dindingkah?

4 comments:

Mak Su said...

slamat berjaya :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang manampakkan fotogenic ko...
;)

Liza said...

nak masuk tp xda gambar fotogenik. Yg ada fotogedik jer.. huhuhu...

cik arnab said...

haha.. tq cik bulan, sudi tag cik arnab.. tapi cik arnab x fotogenik..hehe.. kalah tanpa bertanding nih cmne.. tapi, xnak hampakan cik bulan, cik arnab rela masuk contest nih.. utk menyebookan diri lagi..hehe.. nanti cik arnab wat entri tuk contest nih k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)