Apr 20, 2010

tweet...tweet....twitter!



ini twitter saya. sila follow saya, seorang yang buta kayu...hehhh :P




he...konon, orang lain bertwitter, kamu pun nak juga.blah la...sampai hari ni tak khatam-khatam.wehh, apa fungsi benda tu? 0.O macam mana nak tahu orang tweet kita? o.O dan apa itu RT?hehh..fail.malu T_T





dulu, sign up.eceh....peram dulu.then, tengok semua orang ada je kat blog, buh gambar pulak.lepastu, baru bagitahu kat Fb.lepastu selak blog DINI ada cerita pasal fasha sendat dan nora danish gaduh kat tweet, saya pun terjah juga.mula following artis tu ini..konon, nak tahu juga lah kan.(penyebok! bukan facebook!)ngee...:D. tiba ada yang follow...sorang demi sorang. haha, saya tak tahu siapa mereka itu dan bertambah dari hari ke hari.yang saya kenal dini dan mila saja. T_T





okay guys, tolong bantu saya.tamatkan kebodohan dan kebuntuan ini T_T. tapi dalam bengap-bengap main twitter, laju je tweet scha...konon nak tiru aus melankolik.yelah, dia punya entry lisa surihani amik pot, saya punya pun nak juga lah.ala...entry pasal cerita evolusi KL drift 2 tu.:) dan jangan tak tahu, scha tweet me back..hehhee..T_T







selamba ke tegur scha...ala, artis pun manusia macam kita juga.kerek-kerek sangat, sape mahu layan kan?tapi dalam banyak-banyak mahkluk bernama artis ni, scha ni je yang saya minat sangat sekarang.stail jantan dia tu..i like...T_T.sangat-sangat!




p/s:saya ingin berbuat sesuatu dengan ilmu, walaupun benda sekecil ni.saya cuak jika buat sesuatu tak ada ilmu di dada.jadi, bantu saya eh. :)


p/s/s:teringin berkaroke ah....ada sape mahu layan...???hehh :P

4 comments:

ardinihumaira said...

haha.. dni dah siapkan tutorial itu.. moga dapat membantu pia.. adeh.. mana pendrive dni :'(

sugar2 kapas strawberry said...

hihi..twitter cm x best la cik bulan..hahahha
tp rmai yg ckp best kn?

Peri PiA said...

huhu,tunggu :|

.::WaNiE::. said...

follow u oredi

saya masih xpaham sangat gune twitter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)