Feb 17, 2010

hari ini hari rabu.17hb.ye, tiket saya ke Kemaman adalah hari ini.



okey.last update.perjalanan saya hari ini....ialah menyelesaikan beberapa tugasan. then, terus berangkat ke KL, then dari KL ke kemaman.itu hometown saya.sesiapa yang nak keropok lekor, sila tempah via mail.haha.takdela..acah aje.



saya mahu pulang dengan tenang.hanya 3 hari sahaja.ahad turn to KL balik.meneruskan tugasan...


orang dah habis cuti, dah beria blik ke sini, pia baru nak balik kampung kan..??hehe, apa2 ajelah...janji heppy!




tadi malam sempat ke KL...ronda2 uptown danau kota.actually nak pergi makan char kuew teow je broing kat sini.tapi...hampehhh...kedai itu tutup.dan dengan hanginnya, kami makan saja di food curt kat situ.huhu. dah lah jalan jem tak hengat, terpaksa ambil jalan lama. dari tol tangjung malim, mabil smeula tol lembah beringin.then terus ke KL...begitulah, journye untuk hari ini.


ok, sayang2 semua....happy-happy aje ok.teruskan update....and keep in touch.maaf kalau ada yang tak tereply sebab tenet kat rumah sangat tak ok.ni je baru dapat surfing dengan baik...




satu lagi, saya sangat berkenan dengan tawaran hannah talent ini. dulu saya kata pada diri, jangan mimpilah dan jangan perasan! tapi kali ni perlukah saya pergi mencuba nasib, memandangkan saya sudah turun begitu banyak berat badan???haha....sila jawab. terutamnya cik sarahata.


daaaa.....

4 comments:

sarah said...

eh soffya..
boleh datang jer.
next shhot 20 feb nih di times square.
tapi ada byrn cket untuk buat portfolio kamu.
top jgn riso,gambar nanti anda semua dapat..

register di sini:
http://registerhannahtalent.blogspot.com

p/s :sara x voguelah..biasa jer.comot.:P

soffya said...

sarah, hari tu pia dh daftar...

kena daftar lagi tak..

insyaAllah, berminat utk datang

tapi byrn berapa dah

n kena baya ahri tu erk@bila?

Peri PiA said...

xdpt bersua waktu cuti ni :(

gud luck dear ;)

soffya said...

itulah...harap dpt betemu nanti ye
dah lah wangsa walk terpaksa cancel
titiwangsa juga
nanti ye yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)